Üsküp Brezalılar Derneğine ziyaret gerçekleştiren Başkan Aydın, Alibeyköy'de düzenlemeyi planladığı 'Balkan Festivali'nin müjdesini verdi

Belediye Başkanımız Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile birlikte Üsküp Brezalılar Derneğine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Dernek Yönetim Kurulu Başkanlığa yeniden seçilen Fahri Bademe başarılar dileyen Başkanımz Aydın, Arnavutluktan gelen misafirlerle de sohbet etti.

Başkanımız Remzi Aydın, “Üsküp, Makedonya, Bosna ve Arnavutluk'tan çok sayıda misafirlerimiz geliyor. Sizleri aramızda görmekten çok mutlu oluyoruz. Bizler de zaman zaman oralara ziyarete gidiyoruz” diye konuştu.

Festival müjdesi

Dernek ziyaretinde, hafta sonu Kemerburgaz'da yapılan Turşu Festivali'nden de bahseden Belediye Başkanımız Aydın, festivalin çok renkli geçtiğini, herkes tarafından büyük beğeni kazandığını ifade ederek, “Daha önce Dernek Başkanı Fahri Badem ile konuştuk, yakın bir zamanda Alibeyköy'de de inşallah bir Balkan Festivali yapacağız” dedi.