Anadolu İletişim ve Eğitim Derneği Eyüpsultan'ı gezdi

Merkezi Ankara'da bulunan Anadolu İletişim ve Eğitim Derneği'nin gençlik komisyonu üyeleri İstanbul gezisi kapsamında Eyüpsultan'da ağırlandı.

Gençler, Ensari konağında Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ile yenen yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gezi kapsamında Eyüpsultan Belediyesinin projesi olan, sadece down sendromlu ve diğer engelli bireylerin çalıştığı Zahir Kafe'ye de ziyaret gerçekleştirildi.

ESTAM REHBERİ EŞLİK ETTİ

Gezi programında gençlere Eyüpsultan Tarihi Merkez'in (ESTAM) uzman rehberi eşlik etti.

Ankara'dan gelen dostlarımız, üç gün süren gezinin ilk gününde Eyüpsultan Camii çevresi, tarihi Cülus Yolu ve Pier Loti Tepesi'ni gezdi.

Başkan Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın'ın misafirperverliği ve ESTAM'ın rehberliğiyle İstanbul gezisinin daha değerli ve keyifli geçtiğini söyleyen misafirlere ESTAM'ın hazırladığı hediyeler takdim edildi.