Aşureler Kısa Sürede Tükendi

Eyüp Belediyesi Muharrem ayındaki etkinliklerini sürdürüyor. Cuma namazı sonrasında da ilçedeki tüm mahallelerde cami cemaatine ve vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. 21 ayrı noktada dağıtılan aşureler kısa sürede tükendi.

Muharrem ayı nedeniyle farklı etkinlikler planlayan Eyüp Belediyesi aşure ikramına da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Eyüp Sultan Camii meydanında vatandaşlara aşure ikram eden Eyüp Belediyesi, bu hafta da yine Cuma namazı sonrasında tüm mahallelerde aşure dağıttı. Alibeyköy Merkez Camii, Veysel Karani Camii, Mevlana Camii, Şevki bey Camii, Hirami Ahmet Paşa Camii, Emniyettepe Camii, Şerefiye Camii, Güzeltepe Yeni Cami, Üç Şehitler Camii, Nene Hatun Camii, Münzevi Camii, Hacı Ali Paşa Camii, Tantavi Camii, Silahtarağa Yeni Cami, Hicret Camii, Hz. Ali Camii, Kemerburgaz Merkez Camii, Kemerburgaz Yeni Cami ve Göktürk Merkez Camii’nde Cuma namazı sonrasında aşure ikram edildi. 21 aynı noktada gerçekleştirilen aşure ikramına vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Aşureler kısa sürede tükendi. Eyüp Belediyesi önümüzdeki hafta da aşure ikramını ilçelerdeki liselerde gerçekleştirecek.