Balkan Sohbetleri'nde “Ramazan ve İnsan “ Konusu Ele Alındı

Tüm Balkanlar Derneği’nin Balkan Sofrası & Balkan Sohbetleri etkinliği Cumartesi günü yapıldı.

Bu haftanın konukları Eyüp Belediyesi Başkanı Remzi Aydın, Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, Kuran-ı Kerim Tevsircisi Hakkı Yılmaz, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Eğtim ve Sosyal Politika Uzmanı Hasan Köse, Karadeniz Tv Sahibi Ahmet Kopuz dernek üyeleri ve Balkan göçmenleriydi. Etkinlikte, mübarek Üç Aylar, Ramazan ve İnsan konusu ele alındı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın gecede yaptığı konuşmada, “ Balkan Sofrası & Balkan Sohbetleri’ni yıllardır biliyorum, daha önce de katılmıştım emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Tüm Balkanlılar Dernek Başkanı Muhsin Şarko, Balkan Sofrası & Balkan Sohbetlerine katılan herkese teşekkür etti.