Başbakan Yardımcısı Arınç nikah şahidi oldu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Hümeyra İslamoğlu ve Ahmet Selim Okuyan’ın nikahlarını kıydı. Genç çiftin şahitliğini yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, genç çifte evlilik cüzdanlarını verirken mutluluklar diledi.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen nikah merasimine çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikahını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın kıydı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, çiftin nikah şahitleri arasındaydı. Nikahın kıyılmasının ardından Başbakan Yardımcısı Arınç bir konuşma yaparak, özellikle günümüzde nikahın ne kadar önemli bir olgu olduğunu anlatarak genç çifti tebrik etti ve ömür boyu mutluluklar diledi. Arınç daha sonra ise, evlilik cüzdanını Hümeyra İslamoğlu’na teslim etti.