Başkan Aydın Cemevi'ni Ziyaret Ederek Semah izledi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Cemevi’ni ziyaret ederek Semah izledi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın dün akşam Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Cemevi’ne bir ziyarette bulundu. Başkan Remzi Aydın ve Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer’i, Cemevi’ne gelişinde, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Cemevi yetkilileri karşıladı.

Cemevi ziyaretinde ilk olarak Hızır Aleyhisselam’a atfedilen Hızır ayının son günü olan 15 Şubat nedeniyle yapılan Semah izlendi. Ardından ise cemevinde bulunanlara ‘Hızır Lokması’ ikram edildi.

Başkan Remzi Aydın, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Cemevi Başkanı Hüseyin Güzelgül ve diğer yetkililerle bir süre sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Aydın daha sonra Alibeyköy Cemevi’nden ayrıldı.