Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Çırçır Ortaokulu ve Şehit Başçavuş Murat Taş İlkokulu öğrencileriyle buluşarak karne sevincine ortak oldu

Sosyal medya üzerinden “Başkanım, karne sevincimizde sizi de aramızda görmek isteriz” mesajını gönderen Çırçır Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencisi Muhammed Berat Akbey'in ricasını kırmayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, karne gününde öğrencilerin yanında oldu.

Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, okul müdürleri ve velilerin de katıldığı programda karne dağıtan Başkan Aydın öğrencileri tebrik ederek, "Yarıyıl tatilinizi iyi değerlendirin" dedi.

Eyüp Çırçır Ortaokulu’nun ardından Şehit Başçavuş Murat Taş İlkokulu’na da ziyaret gerçekleştiren Başkan Remzi Aydın, karnelerini alan öğrencileri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.