Başkan Aydın Feridun Tümer'de Öğrencilerle Buluştu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Feridun Tümer İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Başkan Aydın ziyaret sırasında okulun bahçesini ve sınıflarını dolaşarak incelemelerde bulundu. Ziyarette Feridun Tümer İlkokulu Müdürü Sema Köse, Ortaokul Müdürü Nuri Kaya, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri ile birlikte kahvaltı eden Başkan Remzi Aydın, okul yöneticilerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kendisi de daha önce karate sporu yapmış olan ve siyah kuşak 1. Dan’a yükselmiş olan Belediye Başkanı Remzi Aydın, okul öğrencilerinden karate sporu yapan Dilara Keskinkaya ile bir süre sohbet etti. Ayrıca minik bir öğrenci ile kısa bir karate gösterisi yaptı. Başkan Aydın daha sonra öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.