Başkan Aydın Gençlerle Doğada Yürüdü

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Simurg Gençlik Merkezi öğrencileriyle doğa yürüyüşü yaptı.

Belediye Başkanı Remzi Aydın, doğa yürüyüşü için sabah erken saatte Kurtkemeri Sosyal Tesisleri'nde öğrencilerle buluştu. Simurg Gençlik Merkezleri'nden 80 öğrenci ve öğretmenlerinin de katıldığı yürüyüş sırasında gençler zaman zaman Başkan Aydın'la selfie çekmeyi de ihmal etmediler.

Ormanlık alanda gerçekleşen keyifli doğa yürüyüşünün ardından ise sucuk ekmek ikramı oldu. Kurtkemeri Sosyal Tesisleri'nin bahçesinde bir yandan sucuk ekmek yiyen gençler bir yandan da yürüyüşün yorgunluğunu attılar. Sonrasında ise Başkan Aydın ve gençler voleybol oynadılar.

Belediye Başkanı Aydın, “Orman Kaşifi” projesi kapsamında sosyal tesislere gelen Karadolap Bilgi Evi öğrencilerini görerek yanlarına gitti. Başkan Aydın burada öğrencilerle yaptıkları faaliyet konusunda bir süre sohbet etti. Minik öğrenciler de Başkan amcalarına, çocuklar için gerçekleştirdiği tüm çalışmaları çok sevdiklerini belirterek tesekkur ettiler.