Başkan Aydın, Güzeltepe ve Emniyettepe Sakinleriyle Buluştu

Halk Günleri'nde vatandaşları makamında ağırlayarak soru ve taleplerini dinleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vatandaşlarla mahallelerde bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aydın haftada iki defa düzenlenen Halk Meclisleri'nde mahallelere giderek vatandaşlara yapılan çalışmaları aktarıyor.

Programlarda mahalle sakinlerini de dinleyerek sorunlara yerinde çözüm arayan Başkan Remzi Aydın, bu kez Güzeltepe ve Emniyettepe Mahallesi sakinleriyle buluştu. Aydın, bu güne kadar yapılan çalışmalar, hayata geçirilen projeler ve Eyüp'ü daha ileriye taşımak, daha yaşanacak hale getirmek adına hazırlanan, tarihi dokuya dokunmadan modernize edecek projelerle ilgili bilgi vererek sinevizyondan sunum yaptı. Sunumlarda insan odaklı yatırımları, vatandaşların Eyüp'te daha konforlu, daha yeşil ve daha huzurlu yaşayacağı bir çevreyi ön planda tuttuğunu anlatan Başkan Aydın, ulaşım sorununun çözümüyle ilgili atılacak adımları da ele aldı. Aydın"İşin özü şeffaf belediyecilik. Sorunlarla ilgili, sizlerin şikayetlerinizle ilgili, öğrenmek istediklerinizle ilgili konuları konuşacağız. Hem mahallemizle ilgili hem de ilçemizle ilgili projeler konusunda değerlendirmeler yapacağız. Dolayısıyla her zeminde, her zaman istişare etmek, şeffaf olmak ve bu şekilde çalışmalarımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi. Başkan Aydın, sunumun ardından mahalle sakinlerinden gelen soruları dinleyip sorunların giderilmesi için yapılacak olan çalışmalarla ilgili gerekli birimlere bilgilendirme yaparak çalışmaların takipçisi olduğunu söyledi.