Başkan Aydın, Hemşehrileri ile Buluştu

Eyüp Belediye Başkanı Aydın, dernek ziyaretleri çerçevesinde Eyüp Giresunlular Derneğine ziyarette bulundu.

Dernek başkanları ve yöneticilerle bir araya gelen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, gönül birliği ile sağlam köprüler kurduklarını belirterek, “Hemşehri derneklerimizin düzenlemiş olduğu bu programlar bizleri bir araya getiriyor. Bizi bir araya getirerek kaynaşmamızı sağlayan dernek temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Eyüp Giresunlular Dernek Başkanı İsa Kayış, "Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemiyen Başkanımız Aydın'a hemşehrileri olarak teşekkür ediyoruz." dedi.

Programa katılan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ise Esenyurt'ta açılacak olan Giresunlular Kültür Evi'nden bahsederek, "Eyüp'teki hemşerilerimizi Giresunlular Kültür Evimizin açılışına bekliyoruz. Eyüp'te bulunan Giresun derneklerine desteklerinden dolayı da Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.