Başkan Aydın, Karadolap Mahalle Teşkilatı Toplantısına Katıldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Öz Alibeyköy Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, kulüp binasında Karadolap Mahallesi AK Parti Teşkilat toplantısına katıldı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi ile birlikte Öz Alibeyköy Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulübü ziyareti sırasında Başkan Aydın, Karadolap Mahallesi AK Parti Teşkilatı’nın toplantısına da katıldı. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın da bulunduğu toplantıda Başkan Remzi Aydın, mahalle ve sokaklarda gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Konuşmasında özellikle imar ile ilgili yapılan uygulamalara değinen Başkan Aydın, bununla ilgili de yenilikler yapılacağını vurguladı.

Başkan Aydın ayrıca Karadolap Mahalle Teşkilatı üyelerinin de sorularını ve sorunlarını dinleyerek, bunların giderilmesi için gerekenlerin yapılacağını belirtti.