Başkan Aydın, Korganlılar Derneği Gecesine Katıldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul Korganlılar Derneği’nin kuruluşunun 20. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen şenliğe katıldı.

İstanbul Korganlılar Derneği’nin 20. Kuruluş yıldönümü şenlikleri Eyüp Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Şenliğe Başkan Remzi Aydın’ın yanısıra AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile İstanbul’da bulunan Ordu dernekleri ve çok sayıda derneğin yöneticileri katıldı.

Çok sayıda vatandaşın da katılımıyla gerçekleşen şenlikte Belediye Başkanı Remzi Aydın kürsüye gelerek “Çok değerli Korganlı hemşerilerim, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Korganlılar Derneği güçlü bir dernek, bu sebeple sizleri tebrik ediyorum. Korganlılar aklı selim insanlar, memleketini, milletini seven insanlar. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” şeklinde bir konuşma yaptı.

Gecede İstanbul Korganlılar Derneği Başkanı İsmet Gökçen, Başkan Remzi Aydın’a bir plaket takdim etti.