Başkan Aydın Minik Öğrencilerle Anneler Günü Etkinliğinde Buluştu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Anneler Günü’nde ailesi ile birlikte Özel Bilgem Anaokulu öğrencileriyle buluştu.

Eyüp Belediyesi Ensar Konağı’nda düzenlenen etkinliğe annesi ve ailesi ile birlikte katılan Başkan Aydın, çocuklar ve annelerle birlikte kahvaltı yaptı. Özel Bilgem Anaokulu öğrencileri ve aileleri için düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde Anaokulu Müdürü Ganime Tunç ile sorumlu Sonnur Birinci ve Müdür Emre Alp de hazır bulundu. Hazırladıkları hediyeleri annelerine sunan çocukların ve annelerinin mutluluğu görülmeye değerdi. Başkan Remzi Aydın da çocuklar ve anneleri ile böyle bir günde birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Anneler bizim her şeyimiz. Peygamber efendimizin “Cennet anaların ayakları altındadır” sözünden yola çıkarak bizi bugünlerimize getiren analarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.