Başkan Aydın Okul Kermesine Katıldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Esentepe İlköğretim Okulu’nun kermesine katıldı. Kermesten alışveriş yapan Başkan Aydın, satın aldığı eşyaları, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Eyüp Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne verdi.

Başkan Aydın, Başkan Yardımcısı Cemal Memiş ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü ile birlikte Esentepe İlköğretim Okulu’nun düzenlediği kermese katıldı. Okul bahçesinde düzenlenen kermeste Başkan Remzi Aydın alışveriş de yaptı. Başkan Aydın, satın aldığı tüm eşyaları daha sonra ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere, Eyüp Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne verdi. Okul bahçesinde bulunan öğrencilerle de sohbet eden Başkan Aydın, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte fotoğraf çektirdi.