Başkan Aydın Okulların Pilav ve Pide Günlerine Katıldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Üç Şehitler İlk ve Ortaokulu pilav günü ve Eyüp Anadolu Lisesi pide gününe katıldı.

Başkan Remzi Aydın ilk olarak Üç Şehitler İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen pilav gününe katıldı. Öğrenciler Başkan Remzi Aydın’a okul kapısında kolonya ve şeker ikram ettiler. Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü ve okul mezunlarının da katıldığı pilav gününde Başkan Aydın, Okul Müdürü Şahap Namlıoğlu, öğretmenler ve mezunlarla sohbet etti. Başkan Remzi Aydın ayrıca okul anı defterini imzaladı.

Eyüp Belediye Başkanı Aydın, daha sonra Eyüp Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen pide gününe katıldı. Kendisi de Eyüp Lisesi mezunu olan Başkan Aydın, burada da eski öğretmenleri ve okul arkadaşlarıyla görüştü. Burada düzenlenen törende okul idaresi tarafından Başkan Aydın’a bir teşekkür belgesi verilirken, Başkan Aydın da emekli müdür ve öğretmenleri adına eski öğretmen Ali Rıza Uslu’ya bir plaket takdim etti. Başkan Remzi Aydın, kendisine teşekkür belgesi verildiği sırada “Öğrencilik dönemimde de her yıl teşekkür alıyordum” dedi. Okul öğrencilerinin hazırladığı folklor gösterisini izleyen Başkan Remzi Aydın daha sonra kendisiyle aynı yıl mezun olan arkadaşlarıyla birlikte anı kütüğüne plaket çaktı.