Başkan Aydın Sergi Açtı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Topçular İlkokulu’nda sergi açtı.

Başkan Remzi Aydın’ın Okul Müdürü Kadir Gökçegöz ile birlikte kurdele keserek açılışını yaptığı sergide, ilkokul öğrencileri tarafından hazırlanan üç boyutlu resimler, geri dönüşümlü malzemelerden yapılmış oyuncaklar ve çeşitli el işleri bulunuyor. Açılışın ardından sergiyi gezerek bilgi alan Başkan Remzi Aydın daha sonra ise öğretmenler ve öğrencilerle birlikte resim çektirdi. Öğrencilerin bu tür faaliyetlerle ilgilenmelerinin onların kişisel gelişimleri için önemine dikkat çeken Başkan Aydın, “Biz de belediye olarak insana yatırım felsefemiz doğrultusunda özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız için çok sayıda hizmet veriyoruz. Bilgi Evlerimiz ve Gençlik Merkezlerimizi çocuklarımız ve aileleri mutlaka görsünler ve buraya kayıt yaptırsınlar” diye konuştu.