Başkan Aydın Site Sakinlerini Dinledi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çırçır ve Göktürk’te sitelere ziyarette bulunarak site sakinleri ile sohbet etti. Ziyaretlere AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Ahmet Baha Öğütken de katıldı.

Başkan Remzi Aydın ilk olarak Çırçır’da bulunan Hava Meydanları Sitesi’ne ziyarette bulundu. Burada site bahçesinde site sakinleri ile oturarak sohbet etti. Sohbetler sırasında sitenin sorunları ve site ile ilgili yapılabilecek çalışmalardan konuşuldu.

Başkan Aydın da site sakinlerine Eyüp Belediyesi olarak Eyüp genelinde yapılan çalışmalar, yapılması planlanan çalışmalar ve hazırlanan vizyon projelerle ilgili bilgi verdi.

Daha sonra Başkan Remzi Aydın Göktürk’te bulunan Bentler Sitesi’ne geçti. Burada da site sakinleri ile bir araya gelerek sohbet eden Baykan Aydın, yapılan çalışmaları detaylı olarak site sakinlerine anlattı.

Her iki siteye gerçekleştirilen ziyaretlere AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Ahmet Baha Öğütken de katıldı.