Başkan Aydın Sokak Sokak Alibeyköy'ü Dolaştı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy’ü sokak sokak dolaşarak esnafın hatırını sordu. Kimi zaman esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın kimi zamanda vatandaşlara yardım etti.

Başkan Remzi Aydın, Başkan Yardımcısı Şengül Kocabaş ile Alibeyköy’de sokak sokak, dükkan dükkan dolaşarak esnafa ve vatandaşlara karanfil dağıttı. Ziyaretleri sırasında hatırlarını sorduğu ve sohbet ettiği vatandaşlar Başkan Remzi Aydın’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletirken bazı vatandaşlar da taleplerini dile getirdiler.

Başkan Remzi Aydın bir ara alışveriş yapmış bir bayanın alışveriş arabasını itmekte zorlandığını görerek yardım etti. Ayrıca yolda karşılaştığı gençlerle uzun süre sohbet eden Belediye Başkanı Remzi Aydın daha sonra beraber fotoğraf çektirdi.