Başkan Aydın Söz Verdi, Eşi Tülay Aydın Teslim Etti

Asiye Yılmaz isimli vatandaşın, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’dan, talep ettiği akülü tekerlekli sandalyeyi, Başkan Aydın’ın eşi Tülay Aydın teslim etti.

Asiye Yılmaz, Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği'ndeki Aşure Dağıtımı Programı’na katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'dan, yüzde 80 ortopedik engelli eşi Mehmet Yılmaz için akülü tekerlekli sandalye talebinde bulundu.

Asiye Yılmaz'ın bu dileği kısa sürede gerçekleşti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın, Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Yücel Erence, Rehabilitasyon Koordinatörü Sevgi Akoğlu’ndan oluşan heyet, Yılmaz ailesinin evini ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Talepleri kısa sürede Tülay Aydın tarafından karşılanan Yılmaz ailesi, Başkan Remzi Aydın, eşi Tülay Aydın ve tüm Eyüp Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.