Başkan Aydın STK'larla Buluştu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp ilçesinde bulunan bazı Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile bir araya geldi ve Oto Tamircileri Gecesi’ne katıldı.

Başkan Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’la birlikte Gümüşhane Kültür ve Dayanışma Derneği ile Kastamonu Bozkurt Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Remzi Aydın her iki dernekte de Eyüp Belediyesi’nin ilçede yaptığı çalışmaları ve yatırımları anlattı. Konuşmasının sonunda ise Başkan Aydın dernek üyelerinin sorularını yanıtladı.

Dernek ziyaretlerinin ardından ise Belediye Başkanı Aydın Oto Tamirciler Gecesi’ne katıldı. Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen gecede Başkan Remzi Aydın, göreve geldiği günden bu güne kadar aralıksız süren hizmetlerle ilgili oto tamirci esnafını bilgilendirdi.