Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, yerel basın mensupları, kahvaltı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul’da yayın yapan yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Remzi Aydın'ın ev sahipliğinde Ensari Konağı'nda düzenlenen kahvaltıya çok sayıda basın mensubu katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen programda gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

BAŞKAN AYDIN: GAZETECİLİK MESLEĞİNİN BİTECEĞİNE İNANMIYORUM

Basın mensuplarının fikir ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Aydın, her sabah yarım saatini gazete okumaya ayırdığını söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti:

"Güne her sabah internetten gazete okuyarak başlarım ve evden öyle çıkarım. İnternet gazeteciliği bir başlık atıyor ve seni okumaya mecbur ediyor. Merak edip açıp okuyorsun. Bence dil, üslup ve kalem gücü hiçbir zaman bitmez.

Dolayısıyla ben gazetecilik mesleğinin de biteceğine inanmıyorum. Sadece formatı değişiyor. Önemli olan değişim dinamiklerini iyi yakalayıp ona uyum sağlamak. Mesleğimiz bitiyor cümlesi doğru değil"

TOPLU FOTOĞRAFLA SON BULDU

Başkan Aydın, katılımlarından dolayı yerel basın mensuplarına teşekkür ederek hediyelerini taktim etti.

Yaklaşık iki saat süren program toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.