Başkan Aydın, Yeşilpınar'da Cenazeye Katıldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 52 yaşında vefat eden Yeşilpınar sakinlerinden Şengül Tut’un cenaze namazına katıldı. Cenaze namazının ardından ise Başkan Remzi Aydın, Yeşilpınar Mahallesi sakinleri ile kar yağışı altında bir süre yürüyerek esnaf ziyaretinde bulundu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, dün vefat eden Şengül Tut’un Yeşilpınar Leyle-i Kadir Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı. Cenazede Başkan Aydın, Tut’un yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Kalabalık bir cemaatle kılınan namazın ardından Şengül Tut’un cenazesi Yeşilyayla Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze namazı çıkışında ise Belediye Başkanı Remzi Aydın, yoğun kar yağışına rağmen Yeşilpınar Mahallesi sakinleri ile sohbet ederek bir süre yürüdü. Bir taraftan vatandaşlarla sohbet eden Başkan, bir taraftan da vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Aydın bu arada Yeşilpınar esnafını da ziyaret etti. Esnaflar Başkan Aydın’a teşekkür ederek fotoğraf çektirdiler.