Başkan Aydın'a teşekkür plaketi

Erzurum İli Hınıs İlçesi Kazancı Köyü Derneği Başkanı Ersin Erdemir, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Kazancı Köyü Dernek Başkanı Ersin Erdemir, dün Başkan Remzi Aydın'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Aydın, Dernek Başkanı Ersin Erdemir ile bir süre derneğin faaliyetleri hakkında sohbet etti.

Yapılan sohbet sırasında Başkan Remzi Aydın, Erdemir'e belediyenin yaptığı çalışmalar, bugüne kadar hayata geçirilmiş projeler ve ileriye yönelik yapılması planlanan yatırımlar ile hazırlanan projeleri anlattı.

Kazancı Köyü Derneği Başkanı Ersin Erdemir ziyaret sonunda Başkan Aydın'a, derneklerine verdiği destek ve katkılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür plaketi verdi.

Başkan Aydın da Erdemir'e teşekkür ederek ortak çalışmalarının devam edeceğini belirtti.