Başkan Aydın'a Teşekkür Ziyareti

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Sivas Zara Sosyal Yardımlaşma Derneği yetkililerini ağırladı. Dernek yetkilileri Başkan’a, hem teşekkür ziyaretinde bulundular hem de Umre için hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın dün, Sivas Zara Sosyal Yardımlaşma Derneği yetkililerini makamında ağırladı. Düzenledikleri futbol turnuvası için Alibeyköy Spor Kompleksi’ni kendilerine tahsis etmesi nedeniyle Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulunan dernek yetkilileri, aynı zamanda Başkan’ın Umre ziyareti için de hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaret sonunda ise Dernek yetkilileri Başkan Remzi Aydın’a, üzerinde derneğin logosunun bulunduğu çini tabak hediye ettiler.