Başkan Aydın'dan Derneklere Ziyaret

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pusula Kültür ve Eğitim Derneği ile Ordu Mesudiye Çavdar Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile birlikte, Esentepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren Pusula Kültür ve Eğitim Derneği ve Ordu Mesudiye Çavdar Derneği’ni ziyaret etti.

Pusula Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Yahya Ali Kadiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Başkan Aydın, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Aydın ayrıca dernek üyelerinin talep ve isteklerini de dinledi. Mesudiye Çavdar Derneği’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Aydın, dernek başkanı Ramazan Ünver ile bir araya geldi. Ziyarette derneğin çok sayıda üyesi de hazır bulundu.