Başkan Aydın'dan Duygulandıran Ziyaret

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin mahallesindeki iftardan sonra hastalığı nedeniyle evinden çıkamayan Anastasia Garsıncaja ziyaret etti.
Cengiz Topel Caddesi'ndeki ikamet eden ve hastalığından dolayı evin den çıkamayan Türk vatandaşı Anastasia Garsıncaja'ya geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Aydın, sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.
AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve Akşemsettin Mahalle Muhtarı Hakan Demir'in de bulunduğu ziyarette Başkan Aydın, Eyüp Belediyesi Sosyal İşler Müdürülüğü ile temasa gecerek gereken yardımların yapılacağını söyledi. Başkan Aydın, Anastasia Garsıncaja ve ailesinin bu zor günlerinde her zaman yanında olacaklarını belirtti. Anastasia Garsıncaja ve yakınları da Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın ziyaretinden dolayı duygu dolu anlar yaşayarak, memnuniyetlerini dile getirdiler.