Başkan Aydın'dan son görev

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile birlikte, Alibeyköy sakinlerinden Abdülmuttalip Gölez ve Vezire Güneş’in cenaze namazlarına katıldı.

Başkan Remzi Aydın ilk olarak, Alibeyköy Merkez Camii’nde, öğle namazını müteakiben kılınan Abdülmuttalip Gölez’in cenaze namazına katıldı. Namaz öncesi Başkan Aydın, Gölez’in yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Cenaze namazının ardından Gölez’in cenazesi toprağa verilmek üzere eski Alibeyköy Mezarlığı’na götürüldü.

İkindi namazının ardından ise Başkan Aydın, yine Alibeyköy Merkez Camii’nde kılınan Vezire Güneş’in cenaze namazına katıldı. Başkan Aydın, namaz öncesi Güneş’in yakınları ile görüşerek taziyelerini bildirdi. Güneş’in cenazesi ise Eyüp Mezarlığı’nda toprağa verildi.