Başkan Remzi Aydın, Giresun Federasyonu İstişare Toplantısı'na Katıldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen Genel İstişare Toplantısı’na katıldı. Federasyona bağlı tüm derneklerin katılımıyla gerçekleşen toplantının gündemini, Federasyon Başkanı Hasan Turan'ın, Giresun'dan milletvekili aday adayı olması oluşturdu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, dün akşam Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Federasyonun Zeytinburnu’nda bulunan merkezinde yapılan toplantıya, federasyona bağlı tüm dernekler de iştirak etti.

Toplantıda Federasyon Başkanı Hasan Turan, milletvekili aday adaylığı ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıya ayrıca GDB (Giresun Dernekleri Birliği) Kurucu Başkanı Halil Kütük ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da katıldı. Başkan Remzi Aydın, dernek başkanları ve milletvekili aday adaylarıyla çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.