Başkanları Buluşturan Düğün…

Belediyemizde makam şoförlüğü yapan Seyfullah Afşar, oğlu Burak’ı Canan Türkoğlu ile evlendirdi. Topçular Teras Düğün Salonu’nda düzenlenen nikah törenine Belediyemiz çalışanları ve çiftin aileleri katıldı.

Yavuz Hatice Türkoğlu’nun kızları Canan Türkoğlu ile Seyfullah- Süheyla Afşar’ın oğulları Burak Afşar hayatlarını birleştirdi. Nikahı Başkanımız Remzi Aydın kıyarken, çiftin şahitliğini Eyüp Eski Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Hükmü Türkoğlu, Beran Sayman Polal ve Cemal Bayram yaptı.

Çifti tebrik eden Aydın, imzaların ardından nikah defterini eski Başkan İsmail Kavuncu’ya verdi. İsmail Kavuncu, başbakanın üç çocuk sözlerini hatırlatarak kendisinin 5 çocuğu olduğunu söyledi ve genç çiftten en az beş çocuk sözünü aldı. Kavuncu, nikah defterini Canan Türkoğlu Afşar’a vererek bir ömür boyu mutluluklar diledi.