Bilgi Üniversitesi Yanındaki Yol Yenilendi

Eyüp Belediyesi Fenişleri Müdürlüğü ekipleri, tüm ilçedeki mahallelerde, sokaklarda yol yapım, bakım, onarım, bordür ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yapmaya devam ediyor.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Bilgi Üniversitesi’nin yanına Silahtarağa Köprüsü’ne doğru giden yolda yapılan çalışmaları denetledi.

Fenişleri yetkilileri, yol kaplama, yaya yolu, bordür ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek haftasonuna kadar tüm işlemlerin biteceğini söylediler.

Başkan Aydın, 17 Ocak Cumartesi günü Akşemsettin Alperen ve Yeşilpınar Çiçeksuyu prestij caddelerinin açılışının yapılacağını belirterek, “Gece gündüz çalışan Fenişleri ekiplerimizi tebrik ediyorum. Yarınki açılışımıza tüm Eyüplüleri bekliyorum” dedi.