Bingöllüler Haliç'e Koştu

Eyüp Belediyesi, Haliç Etkinlik Alanı’nda da Ramazan etkinliklerine devam ediyor. Derneklerle birlikte yürütülen programda son olarak Bingöllüler Haliç Etkinlik Alanı’nda buluştu.

Haliç kıyısındaki alanda stantlar kuran hemşehri dernekleri, memleketlerinin yöresel ürünlerini, kültürlerini sergileyen yiyecek bölümleri ve satış reyonlarıyla dikkat çekiyor. Her kesimden vatandaşların büyük katılım sağladığı organizasyon, Ramazan daha bir farklı ve anlamlı geçiyor. Haliç Etkinlik Alanı’nda son olarak Bingöllüler buluştu. Düzenlenen gecede, Eyüp Bingöllüler Derneği’nin iftar yemeğinin ardından yörenin ünlü sanatçıları bir konser verdiler. Dernek yetkilileri, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, günün anlamına Eyüp Sultan Camii tablosu takdim ettiler. Eyüplüler tarafından ilgi ile takip edilen etkinlikler Ramazan ayı boyunca devam edecek.