Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü, Eyüpsultan Belediyesi Kültür Müdürlüğü, Çanakkale Şehitlerini Anma Programı

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Eyüpsultan Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Çanakkale Şehitlerini Anma Programı düzenledi.

Program, Eyüp Gençlik Merkezi öğrencisi Sıdıka Yıldırım’ın sunuculuğunda Eyüp Kültür Sanat Merkezinde yapıldı.

GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ ŞİİR OKUDU

Programda ilk olarak Pirinçci Gençlik Merkezi öğrencisi Hediye Altıntaş, “Dur Yolcu şiirini” okudu.

Prinçci Gençlik Merkezi öğrencisi Hasret Çakır ise işaret diliyle şiiri izleyenlere aktardı.

Ardından Eyüpsultan Gençlik Merkezi öğrencisi Almina Pekocak, Çanakkale Şehitlerine adlı şiiri seslendirdi.

Şiirlerin ardından Simurg Veli Korosu, Çanakkale Türkülerini eşsiz yorumlarıyla seslendirdiler.

ESİR” ADLI TİYATRO GÖSTERİMİ

Programın son bölümünde Kültür Müdürlüğü’nün organize ettiği Esir adlı tiyatro sahnelendi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmayla program sona erdi.