Celal Atik Toprağa Verildi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahalle sakinlerinden Celal Atik’in cenaze namazına katıldı.

Öğle namazını Akşemsettin Veysel Karani Camii’nde kılan Başkan Remzi Aydın, namaz çıkışı dün vefat eden Celal Atik’in cenaze namazına katıldı. Başkan Aydın, namaz öncesi Atik’in yakınlarına başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar diledi. Kalabalık bir cemaatle kılınan cenaze namazı sonrasında ise Başkan Aydın, Atik’in tabutuna omuz verdi. Celal Atik’in cenazesi daha sonra Yeni Alibeyköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, cenaze namazının ardından ise Veysel Karani Camii’nin avlusunda bulunan çay ocağına ziyaret gerçekleştirdi. Burada cami cemaatiyle birlikte çay içen Başkan Remzi Aydın, bir süre sohbet etti.