Destek Başarıya Ulaştırdı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın destekleri Eyüplü sporcuları başarıdan başarıya taşıyor. Eyüp Belediyesi spor okullarında yetişen Tuğçe Özkan, Afyonkarahisar'da yapılan atletizm müsabakasında 1500 metrede bayanlarda birinci olarak Anadolu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası finalinde koşmaya hak kazandı.

Eyüp'te, bir çok alanda olduğu gibi sporda da başarılara imza atılıyor. Bu başarılardan birisi de Tuğçe Özkan'a ait. Başkan Remzi Aydın'ın spora ve sporculara verdiği destek sayesinde, Eyüp Belediyesi spor okullarında yetişen ve Eyüpspor da lisansı bulunan Tuğçe Özkan, Afyonkarahisar'da yapılan atletizm müsabakasında 1500 metrede bayanlarda birinci oldu.

Tuğçe Özkan, geçtiğimiz gün düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi 1. Grup Türkiye Yarı Final yarışmasında gösterdiği üstün performans sayesinde 20 – 21 Mayıs tarihinde Antalya'da yapılacak Anadolu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası finalinde koşacak.