Düğmeciler Mahallesi'nde Açıkhava İftarı

Belediyemiz en son Açıkhava iftarını Düğmeciler Mahallesi’nde düzenledi. Başkanımız Remzi Aydın ve Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın katıldığı iftar programına Düğmeciler Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi. Başkanımız ve Süleyman Aykaç, iftar programı öncesi Düğmeciler Mahallesi’ni dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Düğmeciler Mahallesi Galip Özger Caddesi’nde düzenlenen iftar programına yoğun katılım oldu. Çocuklar Hacivat Karagöz gösterisiyle eğlenceli dakikalar geçirdi. Tasavvuf müziği dinletisinin ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti yeraldı.

Başkanımız Remzi Aydın, iftar yemeğine katılan Düğmeciler Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ederek “Çok güzel çok bereketli bir ramazan geçirdik. İnşallah Pazartesi günü mübarek Ramazan bayramımızı kutlayacağız. Ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. “ dedi.