Dursun Ali Erzincanlı'dan Eyüp Sultan'da Nat-ı Şerif

Eyüp Belediyesi’nin, “Onbir Ayın Sultanı Ramazan” ayına özel hazırladığı programlarda her gün binlerce kişi buluşuyor.

İftarı, Eyyüb El Ensari Hazretleri’nin mukaddes mekanı Eyüp’te yapmak, teraviyi Eyüp Sultan Camii’nde kılmak isteyen binlerce kişi buluşuyor ilçede.

Türkiye’nin dört bir yanından, hatta başka ülkelerden Eyüp Sultan’a gelen misafirler oruçlarını tarihi Cülus Yolu’nda açıyorlar.

Eyüp Belediyesi’nin 6 Temmuz Pazar akşamı Eyüp Sultan Camii Meydanı’nda düzenlediği özel programda, Dursun Ali Erzincanlı, Nat-ı Şerif’lerle Eyüp Sultan’a gelen misafirlerle buluştu. Erzincanlı’yı dinleyen binlerce kişi daha sonra sahura kadar Eyüp Sultan’da dualar ederek ibadetlerini gerçekleştirdi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Dursun Ali Erzincanlı’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.