Ekiplerimiz 24 Saat Görevde!  Okul Bahçelerimizdeki Karlar Temizlendi…

Ülke genelinde devam eden soğuk hava ve kar yağışı devam ederken, Belediye ekiplerimiz Eyüp’te günlük yaşamın aksamaması ve Eyüplülerin zor durumda kalmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul Valiliği’nin 9 Ocak Cuma günü kentte eğitime devam kararının açıklaması üzerine harekete geçen Belediye ekiplerimiz, ilçedeki tüm okulların bahçelerinde kar temizleme çalışması yaptı.

Gece geç saatleri kadar süren çalışmalarda okullara gidiş yollarına tuz döken, okul bahçelerindeki karları da küreyerek temizleyen ekiplerimiz, eğitimlerine devam edecek çocuklarımızın cangüvenliği için gereken tüm önlemleri aldılar.

Bu arada Meteoroloji yetkilileri, İstanbulluları gece sıfırın altında -4 dereceye kadar düşecek soğuk hava ve sabah don olaylarına karşı tedbirli olmaya çağırırken, İBB yetkilileri de özel araçları yerine toplu taşıma araçlarını kullanan tüm İstanbullulara teşekkür etti.