Ekrem Erdem'in Babası Son Yolculuğa Eyüp'ten Uğurlandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in 89 yaşında vefat eden babası Hüseyin Erdem'in cenazesi, Eyüp Sultan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı.

İkindi namazının ardından Eyüp Sultan Camii'nde kılınan cenaze namazına ayrıca Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı, Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu ile Erdem'in yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ekrem Erdem, tabuta omuz verdi. Erdem'in cenazesi daha sonra Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verildi.