Engellilerden Maneviyat Dolu Ziyaret

Eyüp Belediyesi Sosyal Koordinasyon Merkezi engelliler ve aileleriyle Beykoz’da bulunan Yuşa Hazretleri Türbesi’ni ziyaret etti.

Eyüp’te yaşayan engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve sosyal hayata dahil olmalarını sağlamak amacıyla çalışan Sosyal Koordinasyon Merkezi, engelliler ve ailelerinden gelen talepler üzerine Beykoz ilçesi sınırlarındaki Anadolu Kavağı’nda bulunan Hz. Yuşa Türbesi’ne ziyaret düzenledi. Bir rivayete göre Musa Peygamber ile birlikte Boğaziçi’ne geldiği ve burada vefat ettiğine inanılan Hz. Yuşa’nın kabrini ziyaret eden engelliler ve aileleri, türbede namaz kılarak bol bol dua etti. Türbe ziyaretinin ardından katılımcılar, yapılan ikramlarla boğaz ve orman havası eşliğinde keyifli bir gün geçirdi.