Erzurumlular Haliç Etkinlik Alanı'nda Buluştu

Eyüp Belediyesi “Onbir Ayın Sultanı” Ramazan’da ilçeye gelen binlerce konuk için birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor. Haliç Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen organizasyonda da Erzurumlular bir araya geldi.

Eyüp Belediyesi’nin Haliç Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen Erzurumlular iftar programı ve etkinliğe Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Eyüp Erzurumlular Derneği Başkanı Cahit Özaslan, Eyüp Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Remzi Aydın Ramazan ayının Eyüp’te birbirinden farklı etkinliklerle kutlandığını belirterek, “Derneklerimizin bir araya gelmesiyle bu güzel atmosferi yaşamamızı sağlayan dernek başkanları ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.