Esentepe mahallesine 2 park birden yapılacak

Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başkanımız Remzi Aydın'ın talimatları doğrultusunda ilçede yeni yeşil alan ve parklar oluşturma çalışmalarına devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bir yandan mevcut spor alanları, parklar ile yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yandan da yeni parklar inşa ediyor.

BAŞKAN REMZİ AYDIN’DAN İKİ PARK MÜJDESİ

Bu konuda Başkan Remzi Aydın, Esentepe sakinlerine iki park müjdesi verdi.

Yaklaşık 150-200 metrekare alan üzerine kurulacak olan parkta çevre duyarlılığı ön planda tutularak oyun grubu ve çocukları parkta oynayabilecek, ebeveynler için yapılacak olan ahşap dinlenme alanlarında vatandaşımız rahatça oturarak vakit geçirebilecek.

Bu arada çocukların düşme sonucu yaralanmaları önlemek amacıyla zemin özel olarak kauçukla kaplanacak.

Başkanımız tarafından onaylanan ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirilen 2 parkın, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları da dahil olmak üzere tüm ihtiyaçları 2018 senesi içerisinde tamamlanacak ve vatandaşların hizmetine sunulacak.