Esnaf Kurbanlık Satışlarından Memnun

Kurban Bayramı’na az bir zaman kala hazırlıklar da tüm hızıyla devam ediyor. Eyüp ilçesi sınırlarında Anadolu’nun pek çok farklı ilinden getirilen kurbanlıklara da vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Çobançeşme’deki kurban satış yerini ziyaret eden Başkan Aydın da hem esnafla hem de vatandaşlarla sohbet etti.

Eyüp Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan kurban satış yerlerinde Anadolu’nun birçok yerinden gelen kurbanlıklar vatandaşın beğenisine sunuluyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da, Çobançeşme’de bulunan kurban satış yerine ziyarette bulundu. Başkan Aydın, esnafların düzenlediği kahvaltıdan sonra kurban satış yerlerini dolaşarak, esnafla sohbet etti. Başkan Aydın esnaf ve vatandaşın bayramını kutlarken, “Kurban satışlarınız umarım istediğiniz gibi olur” dedi. Esnafın çoğu da şimdiden ellerindeki kurbanlıkların büyük bir bölümünü sattıklarını belirtirken, Eyüp Belediyesi’nin sunduğu imkanlar için de teşekkür ettiler. Kurban satış yerinde buluna çocuklar da Başkan Aydın’ın elini öperek ilk bayram harçlıklarını aldılar.