Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp Meydanı ve Fahri Korutürk Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Başkan Aydın, ziyaret sırasında kendisini tanıyan küçük kız Elif ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi

Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Meydanı ve Fahri Korutürk Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Ziyarette esnafla hoş sohbet gerçekleştiren Başkan Aydın, esnafın talep ve isteklerini de dinleyerek not aldı.

Esnaflar Başkan Aydına, Eyüpte gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Başkan Aydın ziyaret sırasında, dolaştığı cadde ve sokaklarda incelemelerde de bulunarak tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi. Başkan Aydın ayrıca, ziyaret sırasında kendisini tanıyan minik Elifle de hatıra fotoğrafı çektirdi.