Esnaftan Başkan Aydın'a Teşekkür

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Güzelyayla Aksa Camii’nde kıldığı Cuma namazı sonrası AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Başkan Remzi Aydın, Cuma namazı çıkışı ilk olarak Güzelyayla Kur’an kursunu ziyaret etti. Burada bir süre oturan Başkan Aydın, yetkililerle sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kur’an kursu binasını da dolaşan Başkan Remzi Aydın, daha sonra Güzelyayla ve Çırçır sokaklarında dolaşarak yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

Yol üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Aydın, iş yerlerinde devam eden sohbetler sırasında ise esnafın sorunlarını dinledi. Güzelyayla ve Çırçır esnafı, Başkan Aydın’a, gerçekleştirdiği hizmetler ve ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Mahalleyi dolaşırken otomobiliyle yoldan geçen bir vatandaş, Başkan Aydın’a selam verdi ve sohbet ederek ona bir kutu kuru incir ikram etti.