Eyüp Belediyesi, Lise Son Sınıfları Vialand'e,  İlköğretim 7. ve 8. Sınıfları ise Yunus Gösteri Merkezi'ne Götürüyor...

Eyüp Belediyesi, ilçedeki tüm lise son sınıf öğrencilerini Avrupa’nın en güzel ve en büyük eğlence merkezi-temaparkı VİALAND’a, 7. ve 8. Sınıf öğrencilerini ise yine Eyüp’teki Yunus Gösteri Merkezi’ne ücretsiz götürüyor.

Belediye, 2 Haziran Pazartesi ve 9 Haziran Pazartesi günleri lise son sınıf öğrencilerini Vialand’e, 7. ve 8. Sınıf öğrencilerini ise 3-4-5-6-10-11-12 Haziran tarihlerinde Silahtarağa Mahallesi’ndeki Yunus Gösteri Merkezi’ne ücretsiz olarak götürecek. Yunus Gösteri Merkezi ve Vialand’deki bu eğlenceli turlara Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın da eşlik edecek.