Eyüp Belediyesi'nin İstihdama Desteği Sürüyor

Eyüp Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İş ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü’nün işe yerleştirdiği personel sayısı her geçen gün artıyor.

Aralık ayından bu yana 800’e yakın iş başvuru kaydı alan Eyüp Belediyesi istihdam birimi 100’ün üzerinde başvuru sahibine iş imkânı sağladı. İstihdam Birimi, İşe yerleştirmelerin yanında işveren görüşmelerini de yoğun şekilde sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Akkon İplik Fabrikası ile işveren protokolü imzalayan Eyüp Belediyesi İstihdam Birimi, iş arayan 26 kişinin de protokol imzaladığı iplik fabrikasında çalışmaya başlamasına vesile oldu. Her alanda vatandaşlarının yanında olan Eyüp Belediyesi’nin istihdama desteği tatil günü gözetmeksizin sürüyor. İş arayan Eyüplü vatandaşlar, başvurularını haftanın her günü 08.30-17.00 saatleri arasında Alibeyköy’de hizmet veren Eyüp Belediyesi İş ve Kariyer Geliştirme Müdürlüğü’ne yapabiliyorlar.