Eyüp Dostları Piyer Loti'de Buluştu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Dostları Vakfı'nın düzenlediği programa katıldı. Başkan Aydın burada, sınıf arkadaşlarıyla görüşerek sohbet etti.

Piyer Loti'de düzenlenen programa, Eyüp Dostları Vakfı üyeleri katıldı. Açık havada düzenlenen programa katılan Başkan Remzi Aydın, burada Eyüp Liseli'nden arkadaşlarıyla karşılaştı. Bir süre arkadaşlarıyla birlikte oturan Başkan Aydın, lise günleriyle ilgili sohbet etti.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın programda yaptığı konuşmada ise şunları söyledi: “Çok güzel bir bahar sabahı, dostlar bir arada. Bir Belediye Başkanı olarak, bir Eyüplü olarak da burada olmaktan, bu tabloyu görmekten çok mutluyum. Çalışmalarınızın, başarılarınızın devamını diliyorum.”