Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Dostları Vakfı'nın her yıl düzenlediği geleneksel kahvaltı programına katıldı

Eyüp Dostları Vakfı'nın her yıl düzenli olarak lise ve üniversite düzeyinde burs verdiği Eyüplü öğrencileri mütevelli heyetiyle buluşturduğu geleneksel kahvaltı programı, Mihmandar Et Lokantası’nda gerçekleşti.

Vakıf Başkanı Emekli Vali Faik Kökan, vakıf üyeleri ve öğrencilerin katıldığı kahvaltı programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Eyüp Dostları Vakfı'nın faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Eyüplüler için büyük bir kazanım olan vakfımızın yönetim sorumlularına ve bu vakıfta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vakıf yöneticilerinden Şener Türkmenoğlu ise, Eyüp Belediyesi’nin de öğrencilere verilen burslarda katkıda bulunduğunu söyledi. Belediyenin 10 öğrencinin bursunu karşıladığını belirten Türkmenoğlu, Başkan Remzi Aydın’a verdiği destek için vakfı ve öğrenciler adına teşekkür etti.