Eyüp ile Samsat Kardeş Oluyor

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile Adıyaman Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat arasında Pazar günü imzalanacak bir protokolle Eyüp ve Samsat kardeş belediye olacak.

Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Adıyaman Samsat Kaymakamı Kürşat Atak, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve beraberindeki heyet, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret etmişti. Ziyaret sırasında Başkan Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları ve hazırlanan projeleri Samsat Kaymakamı Kürşat Atak ve Belediye Başkanı Yusuf Fırat’a anlattı.

KARDEŞ BELEDİYE PROTOKOLÜ PAZAR GÜNÜ İMZALANIYOR

Eyüp Belediyesi ile Adıyaman'ın yarımadası, Hz. Safvan Bin Muattal'ın türbesini barındıran Samsat Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanması kararı alınmıştı. Samsat Belediye Başkanı Fırat, Başkan Remzi Aydın’ı Samsat’a davet etmiş ve protokol imza töreninin burada gerçekleşmesi kararlaştırılmıştı. Yarın imzalanacak “Kardeşlik Protokolü” ile Eyüp ve Samsat Belediyeleri birlikte pek çok konuda projeleri hayata geçirecekler.